نرده روی دیوار نیزاری

علاوه بر این می توان گفت که اگر از الکترود های معمولی روکش دار استفاده شود باید پس از هر تک جوش، نقاط مختلف این حفاظ ها تمیز شود.

و این یکی از مهم ترین نکته هایی است که باید به آن دقت کنید چرا که در غیر این صورت رنگ به سطح کار می چسبد و همین هم به مرور زمان باعث زنگ زدگی و یا پوسیدگی خواهد شد.
در نرده های نیزا اما شاخه های اصلی و فرعی مستقیما به یک شاسی نصب خواهند شد و در بالا هم در چندین نقطه به هم جوش داده می شوند.

دقت داشته باشید که به همین علت است که نقاط جوشکاری بسیار کمتر خواهد شد و عملا ممکن است که مشکلات بسیاری در این زمینه ایجاد شود.

شما میتوانید با استفاده از دستگاه هایی که جوش co2 دارند و همچنین به جای الکترود روکشدار از سیم جوش در آن ها استفاده می شود عملا از به وجود آمدن گل های جوش جلوگیری کنید و همچنین مشکلات دیگری که در این زمینه به وجود می آید را نیز برطرف کنید.

نصب حفاظ نیزار

نصب حفاظ نیزار

حفاظ نیزار معمولا در طول های مختلف تولید می شود و نمی توان گفت که مقدار خاصی برای آن ها وجود دارد.

در نتیجه میتوان گفت که باید در زمان دیوارکشی پلیت هایی با آکس های یک متر کار گذاشته شود و فاصله صفحاتی که به عنوان پایه روی دیوار نصب می شوند نیز مرکز به مرکز و یا کمتر از یک متر باشد.

اگر قبل و یا بعد از دیوار کشی این نوع حفاظ های روی دیوار نصب نشوند باید روی دیوار هایی با دریل های هیلتی و مته هایی به قطر های مختلف نصب شوند.

در این حال گفته میشود که پیم ها باید به صورتی باشند که شما بتوانید در دو طرف شاسی حفاظ قرار دهید. سپس می توانید این حفاظ را در بین پیم ها بگذارید و آنها را با دقت جوش دهید.

پس از پایان این کار هم معمولا لکه گیری انجام می شود که باعث می شود رنگ این نوع حفاظ ها حفظ شود.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها